Hlavní obsah
Článek

Moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45), o které je známo, že má hodně odvážný dekolt a má téměř alergii na podprsenky, získala za dobu svého mediálního působení už řadu podivných fanoušků. Někteří jí jen vyseknou poklonu, jiní jdou ale ještě dál. A to hodně přes čáru!

„Reakce jsou zvláštní. Stane se, že mi chlapci a muži posílají svá přirození. Nevím proč, jestli si myslí, že mě to okouzlí... Neokouzlí, protože ty velikosti jsou nic moc. Chodí mi to na sociální sítě, do mailu, dokonce si na mě dokáží sehnat i číslo. Poslali mi fotku ememeskou se vzkazem: ‚Užij si to, kočko‘,“ svěřila se nám Štěpánka na natáčení filmu Lovci a oběti.

„Ozývají se i ženy. Všimla jsem si, že mám fanklub, v němž jsou krásné ženy, které by se mnou chtěly jít na večeři. Když mi přijde nějaký lichotivý vzkaz, snažím se odpovědět a poděkovat. Pak ale následuje bombardování zprávami. Když neodpovím, tak jsem za blbou píp, když odpovím, tak jsem za ni stejně. Takže nevím, jak vlastně reagovat,“ krčí rameny zrzavá sexbomba, kterou brzy čeká výměna silikonů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám