Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média již delší dobu přicházejí se ‚zaručeným tvrzením od blízkého zdroje‘ o tom, že Jennifer Aniston (55) čeká miminko.

Přestože poslední zprávy se zdají být už skutečně přesvědčivé a herečka údajně i kvůli požehnanému stavu uspíšila plánovanou svatbu s Justinem Therouxem, soudě podle posledních fotografií z hereččiny vánoční dovolené v mexickém Cabo San Lucas, tomu nic nenasvědčuje. Jennifer je buď teprve v prvním trimestru těhotenství nebo to celé byl opět jen planý poplach.

Aniston je v Mexiku jak jinak, než se svým snoubencem. Oba zde přitom předvedli v plavkách své pevné postavy. Nastávající maminku podle bříška Jen nepřipomínala ani vzdáleně.

Přesto bylo prý její chování během nedávné zásnubní párty, kterou Jennifer s Justinem uspořádali pro své přátele, podezřelé a napovídalo, že by představitelka Rachel ze seriálu Přátelé přeci jen mohla být v jiném stavu. Alkoholu se prý po celou dobu ani nedotkla a vynechala i své jinak milované sushi, které se považuje v těhotenství za nebezpečné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám