Hlavní obsah
Článek

Nová mediální hvězda zazářila jako kometa, a zatím se nezdá, že by chtěla vyhořet. Dívka Ornella Štiková (31), kterou proslavilo těhotenství se stále ještě manželem Gabriely Partyšové Josefem Koktou (ten titul by si mohla už dávat na vizitky), vypouští z úst takové perly, že z toho má celý národ radost. Podívejte se, co všechno jste o ní a od ní mohli v roce 2012 slyšet!

O Ornelle se poprvé začalo mluvit v červenci, když se na filmovém festivalu v Karlových Varech měla vyspat s Josefem Koktou. Do doby, než prasklo, že po krátkém románku s ním čeká dítě, byl ale relativně klid. Vzápětí si však už začala užívat mediální slávy. Brzy ukázala ultrazvuk. Na švestkách nachytaný Pepa se sice chabě bránil, že Ornella schválně vysadila antikoncepci, ale bylo mu to málo platné.

Poté se ozval Tomio Okamura, kterého Ornella také označila za exmilence, s tím, že dívka i její matka jsou chorobné lhářky. Štiková víceméně reagovala jen svými nahými fotkami a dál si užívala toho, že se o ní píše. Po sérii prohlášení pro tisk (k nejlepším patří to o Koktově malém kašpárkovi či velké výdrži), ve kterých dávala najevo Josefovu lásku k ní, přišla ze strany Partyšové žaloba, na což Štiková reagovala kolapsem a odvozem do nemocnice.

Partyšové nakonec přetekl pohár trpělivosti, zařídila soudní předběžné opatření, podle kterého se Ornella nesměla ve velkých denících o ní a jejím manželovi vyjadřovat. Nakonec se ale rozhodla vyřešit situaci definitivně a podala žádost o rozvod. Prý proto, aby uchránila syna před Štikovou.

Ornella zareagovala po svém. Prý by Koktu stále chtěla za muže. Zatím má ale do roku 2013 jedinou jistotu: chystá se reality show, ve které ji kamery budou doprovázet až na porodní sál. Také se bude učit na příjímačky na DAMU, kam si podala přihlášku. Studovat bude v luxusu, který ji obklopuje v rodinné vile. A určitě nás i napřesrok neochudí o své hlubokomyslné myšlenkové pochody!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám