Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohuš Matuš (50) si v létě bude hrát na Přemka Podlahu. V průběhu letních prázdnin se zpěvák vrhne na opravu své chalupy a při té příležitosti opráší své původní řemeslo. Málokdo o něm ví, že je vyučený kominík.

„Červenec strávím za komínem. Tedy nejen tam. S přítelkyní Nikolkou vyrazíme na naši chaloupku za Jesenicí, kterou máme kousek za Prahou, a míníme ji zásadním způsobem zvelebit,“ svěřil se nám Bohuš o pauze během koncertu na Žofíně, jehož výtěžek byl určen obětem povodní.

Zpěvákova přítelkyně Nikola si prý vezme na starost přípravu jídla a on se vrhne na malování pokojů a úpravu zahrady. Nebude to prý ale jednoduché. „Sekačku nám ukradli, takže nezbude, než aby nabrousil kosu a řádně s ní vyplenil zahradu od všeho nežádoucího. Že by přišel při kosení k úrazu, nemám strach. Dělal to už několikrát a tahle činnost mu jde docela rychle od ruky,“ pochválila partnera Nikolka.

Druhá polovina letních prázdnin bude jen ve znamení koncertů, kterých má Bohuš Matuš v kalendáři naplánováno více než dost. Samozřejmě bude hrát a zpívat i v muzikálech. Komín, štětec a kosa se tedy stanou červencovými předměty, při jejichž ovládání utuží fyzickou kondici, aby další měsíce zvládl v klidu a pohodě.

Související témata:
Kominíci
Komíny

Reklama

Další články

Načítám