Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z těla krásky ze dvou titulních stran magazínu Sports Illustrated už jsme v minulosti viděli dost, ale ještě nikdy neodhodila podprsenku, či vrchní díl plavek tak, aby se alespoň částečně nekryla. Video, které se objevilo na internetu však dokazuje, že i toho je Kate Upton (31) v rámci focení schopná a cavyky s tím nedělá!

Americký modelingový objev je na něm zvěčněn s květinami a rozpustilými culíčky na hlavě, jak sedí na bílém koni. Zpočátku se zdá být vše nevinné, jelikož Kate je zahalena v mikině a kolem boků má ještě uvázaný šátek. Když je ale řečeno, že se jde na věc, Upton pohotově a bez rozmýšlení svléká jedno po druhém.

Ani s podprsenkou se nezdržuje. Nejdřív se ji sice snaží sundat, aniž by cokoli bylo vidět, ale za pomoci pouze jedné ruky se jí to nedaří. Přítomní asistenti se jí rozhodně nejali pomáhat, a tak Kate nakonec na zahalování rezignovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám