Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletý britský herecký objev Helen Flanagan od svých zkušenějších kolegyň v módě ještě moc zkušeností nepobrala. Její styl oblékání, kterým téměř vždy a všude zdůrazňuje, čím ji příroda obdařila v oblasti hrudníku, se začíná stávat nefalšovanou noční můrou pro všechny stylisty. Přesně tak totiž o jejím posledním modelu mluví britský deník Daily Mail a několik dalších médií.

Flanagan nedávno vyrazila na kamarádčinu oslavu narozenin do restaurace Australasia v Manchesteru a mezi ostatními slečnami chtěla vyniknout. To se jí bezesporu podařilo, jelikož si oblékla průsvitný top s hlubokým výstřihem a ještě doma ‚zapomněla‘ podprsenku. Vršek ještě zkombinovala s černými kalhotami a extrémně vysokými kozačkami od Christiana Louboutina.

Úplně největší průšvih byl ale výběr rtěnky. Herečka vypadala, jako by to hodně přehnala s ochranou rtů do mrazivého počasí hor, která má obvykle podobně matný a maskující efekt. V kombinaci s nalepenými řasami a vyčesaným drdůlkem Helen skutečně neoslnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám