Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že Josef Rychtář (65), přítel Ivety Bartošové (†48), čelí hned dvěma trestním líčením kvůli výhrůžkám vůči několika osobám a brutálnímu zmlácení své exmanželky, teď se na něj bude muset policie zaměřit znovu. A nejen na něj. Zdeněk Macura (49), muž, kterého před časem zpěvačka požádala, aby jí (patrně z obav z Rychtáře) zachránil život, totiž na říčanského podnikatele a jeho syna Honzu podal trestní oznámení kvůli podezření z domácího násilí. Kdyby strážci zákona Rychtářovi prokázali, že Bartošové ubližuje, mohl by si jít sednout do chládku až na osm let!

Podle nedávné podivné pádyw.super.cz/celebrity/zdenek-macura/#595 celebrityId_595">Macury má chování Josefa Rychtáře a údajné Ivety Bartošové jasné rysy domácího násilí. Myslí si, že ochránce pěnice jí kontroluje mobil i poštu, jedná za ni a izoluje ji od světa.

„Mluvil jsem s pracovníky, co se odborně zabývají domácím násilím, a popsal jim situaci, kdy mě Iveta požádala esemeskou o pomoc a když jsem dorazil, pak se proti mně obrátila (o incidentu jsme psali - pozn.red. ). Řekli mi, že je bohužel běžné, když oběť domácího násilí zavolá někomu o pomoc a když dotyčný dorazí a zastihne ho také agresor, pak oběť vše obrátí proti tomu, komu volala o pomoc. Pracovníci této organizace mi řekli, že bych to měl určitě nahlásit na policii,“ vysvětluje na Rychtáře podal trestní oznámení i nedávno kvůli tomu, že jej údajně obtěžujede

x

_http://www.super.cz/celebrity/zdenek-macura/#595 celebrityId_595">Macura svůj nejnovější krok. Ten . O tom, že Iveta prosí lidi kolem sebe o pomoc proti Rychtářovi, se ví. Se zlou se potázal také mladík Jakub, který šel s Bartošovou podat oznámení na policii, nakonec ale zpěvačka vše stáhla a z muže udělala téměř znásilňovače, který ji vodil jako loutku. Jakub prý byl Rychtářem následně také drsně fyzicky napadnut.

A proč je nejnovější hlášení na policii vedeno i proti Janu Rychtáři? Podle Macury je spolupachatelem domácího násilí, jinak by ho Iveta nenechala vykázat policejně z domu. Uvidíme, zda tentokráte ochránci zákona konečně najdou důkazy svědčící o vině či nevině Josefa Rychtáře. o incidentu jsme psali - pozn.red.

Reklama

Další články

Načítám