Hlavní obsah
Článek

Koncert v paláci Žofín, který byl uspořádán na pomoc lidem postiženým povodněmi, se brzy po začátku proměnil v přehlídku hlubokých dekoltů. V ostré konkurenci spoře oděné Báry Basikové a Daniely Šinkorové zdařile obstála také Kateřina Brožová (56).

Tu náš fotograf načapal v zákulisí zrovna ve chvíli, když si po svém vystoupení na chvíli sundala lodičky na vysokém podpatku, aby ulevila svým nohám. Kateřininu pauzu jsme využili k tomu, abychom zjistili její plány na prázdniny. Vzhledem k tomu, že ji čekají zkoušky na hlavní roli v muzikálu Michala Davida Mata Hari, tak se její léto ponese ve znamení práce. I na odpočinek prý ale dojde.

„Samozřejmě, nějaké volno si určitě vyšetřím. Zatím vím jen to, že několik dnů strávíme s dcerou v Čechách, budeme chodit na houby, připravíme si z nich nějaké pochoutky a nevynecháme, pokud to počasí v Česku dovolí, ani koupání," svěřila se Brožová.

Blonďatá kráska pevně doufá, že se jí přesto podaří vyrazit do zahraničí. „Rády bychom také vyrazily k moři. Kam, to ale ještě vůbec nevím a zatím ani neřeším. Prostě až budu vědět, že mám týden nebo o něco více dní navíc, vyberu nějaký zájezd na poslední chvíli a zmizíme za hranicemi. Budeme se opalovat a potápět, ne ovšem s bombou na zádech, ale jen tak rekreačně, a sem tam navštívíme i nějakou místní zajímavost či památku," zasnila se Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám