Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná americká tatérka Kat Von D (30), která měla svého času i vlastní televizní pořad, přijala žádost o ruku od svého přítele, jenž je známý pod přezdívkou Deadmau5. Hudební producent a DJ v jedné osobě měl s Kat velice bouřlivý vztah, ale společně strávené Vánoce u jeho rodičů nejspíš byly momentem, kdy si Deadmau5 uvědomil, že Kat je tou pravou. Potetovaná brunetka už i na internetu předvedla prsten, který od podobně pomalovaného DJ dostala.

Podobný šperk by si k zásnubám přála asi jen hrstka slečen, ale Kat je z něj nadšená. Zdobí jej totiž obrovský černý diamant a čtyři lebky. Pravdou zůstává, že k její potetované ruce by se něžnější varianta snad ani nehodila.

Jednatřicetiletý ‚střízlík‘ tak možná skutečně démonickou Kat dostane pod čepec, i když od ní ještě minulý měsíc dostal kopačky.

Celá žádost o ruku proběhla po Twitteru, takže ani zde se žádná romantika nekonala. A Kat, která dříve chodila i s exmanželem Sandry Bullock (48) Jesse Jamesem (43), jenž byl herečce předtím nevěrný s jinou potetovanou divoškou, reagovala nakonec až překvapivě pozitivně...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám