Hlavní obsah
Článek

Zatímco na jiných televizích by řevnivost mezi hvězdami stanice vedení netolerovalo, moderátorkám módního magazínu na Óčku jejich nevraživost a vzájemné urážení úspěšně prochází. Zrzka Lenka a blondýna Martina jdou tak daleko, že slovními výpady proti sobě narušují i vysílání!

Obě dvě krásné dívky, které se ve vysílání střídají a jednou měsíčně musí před kameru společně, se zkrátka nesnášejí. Původně měli tvůrci pořadu Fashion Time rozepři mezi nimi jako plán, nakonec se ale ukázalo, že ty dvě si i v reálu nemohou přijít na jméno a třeba dostat ty dvě soukromě na kafíčko, to by byl pro každého nadlidský úkol.

„Myslím, že Lenka by si měla držet trošku úroveň a nebrat úplně každý kšeft. Třeba roli ve filmu Kameňák si teda mohla odpustit,“ rýpne si do nenáviděné kolegyně Martina. Ta jí však hned oplácí stejnou mincí. „Martinu zkrátka podle mě jenom štve to, že není tolik vidět, tak jako já. Prostě strašně žárlí na moje úspěchy,“ řekla nám Lenka drsně.

Obě se prý snaží vzájemně se respektovat, kde ale není úcta, tam to moc dlouho fungovat nemůže, a tak si sem tam dámy vjedou verbálně do vlasů.

Dívky se sešly na posledním natáčení před prázdninovou pauzou (tento díl se vysílá v repríze v sobotu a v neděli) a řešily spolu trendy na letošní léto, kterými jsou třeba sluchátka. Tým pod vedením Martiny Hřebíkové, který pořad natáčí od března a udělal z něj jeden z nejsledovanějších formátů Óčka, už ale řešil i mnohem závažnější témata, která upozadila i vzájemnou rivalitu moderátorek. Namátkou šlo o módu pro plnoštíhlé, do fitka, dress code, festivalovou módu, líčení a holení nebo plavky a doplňky k vodě.

Mezi další hvězdy formátu patří redaktorka Tereza Seidlová, jejíž převleky a herecké kreace diváci doslova zbožňují.

Reklama

Další články

Načítám