Hlavní obsah
Článek

Čerstvá posila sportovní redakce nováckých Televizních novin Martin Čermák (21), který zejména divačky zaujal velmi pohlednou vizáží a čokoládovýma očima, je ke smutku mnoha fanynek šťastně zadaný. „S přítelkyní jsme spolu už dva roky, změnu rozhodně nechystám,“ prozradil Super.cz sympatický moderátor sportu. Podívejte se do fotogalerie na jeho zatím neuveřejněné snímky a na fotku, na které se ukazuje do půli těla nahý!

„Kristýna studuje ekonomii, rok spolu bydlíme. Je mi rovnocenným partnerem, který mě dokáže uzemňovat, když mám hlavu moc v oblacích, nebo mě naopak, když se mi něco nepovede, dokáže povzbudit,“ svěřuje se Martin s tím, že jeho láska na něj zatím kvůli popularitě a přílivu žádostivých slečen nežárlí.

„Je vidět, že přítelkyně je pevná v kramflecích. Na svůj Facebook si dala jen odkaz na váš článek o kolouškovi s čokoládovýma očima s tím, že se ostatní mohou opravdu jen kochat. Po prvním vysílání mi pak na Facebooku naskočilo několik desítek žádostí o přátelství od různých slečen. Nereagoval jsem na to, skutečně tam chci mít jen lidi, které znám,“ vysvětluje Čermák. A jaký je vůbec partner?

„Rozhodně si potrpím na romantiku. Jsem divočejšího charakteru, ale trochu jsem se už zklidnil. Mezi šestnáctým a sedmnáctým rokem jsem ale rok a půl žil v Brazílii a tam jsem si vyzkoušel od všeho něco. Jak extrémní sporty, tak i řekněme exotiku,“ směje se a dodává, že právě co se týče ženského pokolení, upřednostňuje exotičtější typy dívek.

Martin, který se zúčastnil i Soutěže sympaťák roku, nyní začal víc chodit do posilovny. „Chci být reprezentativnější. Rád sportuju, i když poslední půlrok na to nebyl moc čas. Jak je ale trochu možnost, sjíždím divokou vodu,“ dodává pohledný mladý muž, který se stal okamžitě miláčkem něžnější půlky televizního národa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám