Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelky z řad veteránek Naomi Campbell (53) a Kate Moss (50) nečekají na páteční noc, než vyrazí za zábavou, a do víru nočního života v Londýně se vrhnou klidně i uprostřed týdne. Středeční noc tak strávily dámskou jízdou ještě s pětašedesátiletou jamajskou herečkou a zpěvačkou Grace Jones v Park Lane Hotelu na charitativní večeři a poté se ještě vydaly na Serpentine Summer párty v Hyde Parku.

Obě modelky, které se úspěšně drží na vrcholu už více než dvě dekády, odcházely až kolem páté hodiny ranní, a tak nikoho nepřekvapí, že trochu přebraly. I když si obě snažily krýt obličej, před fotografy se jim to moc nedařilo.

Zatímco Naomi vypadala v černých šatech z nové kolekce Davida Komy úchvatně a po smutku z rozchodu s ruským miliardářem Doroninem ani památky, její o čtyři roky mladší kolegyně se zdála posmutnělá. Copak ji netěší ani kopa práce, kterou i téměř ve čtyřiceti stále dostává? Naposledy se například stala tváří věhlasné značky Versace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám