Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka Nikol Kouklová (21), kterou známe především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, poprvé promluvila o největším traumatu svého života. Slibně se rozjíždějící kariéru této dívky přerušila před pár lety děsivá autonehoda. „Večer začalo strašlivě pršet, že nebylo vidět na metr. Na kruhovém objezdu jsem dostala smyk, pak hodiny. Auto se zastavilo až o sloup a lampu. Zmáčklo se jako plechovka,“ vzpomíná Nikol.

Právě v té době studovala Nikol hereckou konzervatoř a dostala nabídku na svou první velkou seriálovou roli. Tato událost jí úplně změnila život. Při nehodě utrpěla těžká zranění, která jí úplně zdeformovala obličej (foto v galerii). Čekala jí řada zákroků: „Operace trvala pět a půl hodiny. Když jsem se probudila, přišel za mnou pan doktor, v ruce držel zkumavku a řekl mi: Z jizev, které jsem vám otevřel, jsem vytáhl snad dvacet velkých střepů.“

Po operaci se na sebe Nikol bála podívat do zrcadla: „Vzala jsem zrcátko, koukala jsem na sebe a přemýšlela jsem, jak by to mohlo vypadat, až se to uzdraví.“ Nastaly dlouhé měsíce čekání na výsledek. Přemýšlela o sobě a svém místě v životě. Bezstarostné mládí se změnilo ve strach z budoucnosti. Neuměla si představit, jak bude žít, až přejde fyzická bolest. Měla strach.

Dnes byste stopy po náročných operacích ve tváři mladé sympatické zrzky hledali jen marně. Umění lékařů nakonec její tvář zachránilo. Dnes Nikol zase hraje. Dokonce i s vysněnou rolí v seriálu na ni počkali. O své životní bolesti se Nikol rozpovídá dnes v pořadu 13. komnata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám