Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Belohorcová (48) sice žije na Floridě, ale to nezabrání pravidelným návštěvám jejích rodičů. A protože musejí cestovat dlouho a daleko, protáhne se i doba, kterou u dcery a zetě stráví. Zuzanini rodiče vydrželi na Miami celé tři měsíce.

Jak tohle zvládnul Zuzanin manžel Vlasta Hájek? "Koupili jsme byteček o ulici vedle, takže nebydlí u nás. Máme společný oběd, vidíme se před den, na večeři, a pak jdou domů. Je to sice jen garsonka, ale všichni máme své soukromí," vysvětli Super.cz Vlasta svůj recept, jak vyjít s rodiči partnera na dlouhé návštěvě. Jen se trochu dost prodraží.

"Naši jsou úžasní. Maminka ráda vaří, takže když byli u nás, mívali jsme minimálně tříchodové menu. A hlavně jsem ráda, že jim mohu poskytnout dovolenou v zimě. Udělalo jim to zdravotně hrozně dobře. Teď se k nám chystá mladší sestra. Ta starší má svých starostí dost, v lednu se jí narodilo miminko. Salmička už je zvědavá na malou sestřenici," dodala Zuzana, která je ve čtvrtém měsíci a chce v Česku zůstat do konce prázdnin.

Na Floridě ji pak v září čekají státnice. "Udělala jsem si dva semestry angličtiny a kurz na realitní makléřku, kde je potřeba odborná angličtina. Prý to ani rodilí Američané nedávají, tak jsem pyšná, že jsem to zvládla," pochlubila se Zuzana, že v Americe není jen ženou v domácnosti. "Tak Salma začala chodit do školky, takže jsem začala mít víc času pro sebe. Ale uvidíme, jak to půjde s dalším miminkem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám