Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rajcovní zrzka Romana Pavelková (40) by měla být podle svého profilu na sociální síti pár dní vdaná. "Před svatbou sice mám, ale to, že se mi tam objevilo 'vdaná', to mne jenom můj přítel zkoušel. Ale dostala jsem spoustu gratulací," řekla Super.cz Romana.

"Hodně lidí mi i vynadalo, že jsem jim nedala vědět. Ještě že se toho nechytla média, to by byl teprve poprask," pokračovala Romana s tím, že svatba už se ale opravdu blíží. "Záleží na tom, jak to dopadne s jedním místem, to by pak byla opravdu brzy," svěřila.

Každopádně se ale rozhodla, že po svatbě už sekne s odhalováním v modelingu. "Bude mi třicet, mám svoji agenturu a tam jsou mladé holky, dělám i PR pro farmaceutické společnosti, už to nemám zapotřebí. Chci založit rodinu," prozradila Romana, která ale ještě před sňatkem přijala nabídku stát se tváří jednoho oděvního řetězce a nafotila tam snímky, které leckoho rozpálí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám