Hlavní obsah
Článek

Nedávno odstartovaná mobilní revoluce přinesla nové výhodné tarify. I když se na první pohled zdá, že víc ušetřit už se nedá, my víme, jak na to jít ještě chytřeji.

Nejen neomezené volání a SMS, ale taky internet? Ano!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak třeba neomezený mobilní tarif O2 FREE CZ obsahuje za 749 korun neomezené volání a SMS do všech pevných i mobilních sítí v Česku a 1 GB dat pro surfování v mobilu. To vám v telefonu bohatě stačí, ale doma to chce něco víc. Ideální je kombinace mobilního tarifu O2 FREE CZ s Internetem na doma od O2. S ním totiž dostanete WiFi modem, se kterým si doma vytvoříte svoji malou WiFi síť a bezdrátově k ní připojíte všechna svá chytrá domácí zařízení, jako je chytrý telefon, tablet, chytrá televize, herní konsole nebo třeba domácí úložiště dat. Zcela neomezené volání, SMS a internet přitom od O2 dostanete už za 1154 korun měsíčně.

Připojte svou novou chytrou televizi k internetu a nakrmte ji tím nejlepším

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taky jste si v poslední době pořídili chytrou televizi? Nejvyšší čas připojit ji bezdrátově k domácí WiFi síti, a zajistit si tak nikdy nekončící přísun té nejlepší televizní zábavy z celého světa. O2 teď nabízí balíček dvou služeb – digitální televize O2 TV a stabilního Internetu na doma - jen za 656 korun. Tuto cenu vám přitom garantuje na pořád. Dokud si obě služby necháte, cena se vám nezvýší.

Vyhoďte staré video a nahrávejte jednoduše přímo z mobilu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Digitální televize O2 TV, to není jen výběr z více než stovky TV programů z celého světa, ale taky propracované nahrávání. Každý zákazník O2 TV dostává v ceně služby prostor pro 10 hodin nahrávek z libovolného TV programu z nabídky O2 TV. To nejlepší ale je, že nahrávání můžete snadno nastavit přímo ze svého chytrého telefonu prostřednictvím aplikace O2 TV Nahrávání – ta je v současnosti dostupná pro chytré telefony s operačním systémem Android a Apple iOS. Díky tomu můžete nahrávat, i když vůbec nejste doma. Pořiďte si O2 TV v balíčku s Internetem na doma za zvýhodněných 656 korun ještě dnes a užijte si nové éry digitální zábavy.

Další články

Načítám