Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Jak Super.cz exkluzivně jako první informoval, na český hudební trh míří nový boyband New Element, složený ze tří fešáků, kteří se chystají dobýt srdéčka českých mladých slečen a dívek. Máme pro vás světovou premiéru jejich prvního songu „Já vím, že chceš“. Poslechněte si ho ve videu, v němž je i spousta exkluzivních fotek těchto tří mladíků!

Honza Bendig, Petr Šimůnek a Ondřej Havel jsou mladíci, kteří se rozhodli po vzoru Luneticu chytit za duši a srdce dospívající ženské pokolení. Ba co víc. Tvrdí, že na rozdíl od svého vzoru umějí všichni tři skutečně zpívat a mají tak šanci stát se ještě populárnějšími, než svého času právě Lunetic.

Na podobný projekt se dlouho čekalo. Kluci proto posledních několik týdnů tvrdě dřeli v nahrávacím studiu, makali i na fyzičce, vizáži a choreografii. Výsledek proto také stojí za to.

Element začíná za pár dnů natáčet svůj první klip. „Nálada je výborná, práce se nám daří. Někteří lidé projektu sice moc nepomáhají, když nám například na poslední chvíli vypovědělo smlouvu jisté rekreační středisko, kde se měla natáčet část klipu, ale my se nedáme. Už máme novou lokaci. Říkáme si, že co nás nezabije, to nás posílí,“ tvrdí svorně mládenci.

Mezitím Petr dostal víc prostoru na návštěvy posiloven, Ondra může víc času věnovat shánění holek do klipu a Honza tvoří muziku k dalšímu plánovanému klipu. Je vidět, že o této trojce asi ještě hodně uslyšíme...

Reklama

Další články

Načítám