Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografií opalující se paraguajské modelky Claudie Galanti (31) z pláží v Miami už bylo víc než dost, tentokrát se ale v její společnosti vystřídala kamarádka za někoho úplně jiného. Galanti si přivedla svého přítele Arnauda Mimrana a jak bylo znát ze vzájemných dotyků a projevované pozornosti, jiskří to mezi nimi i po dvou dětech.

Claudia to s Mimranem ‚vzala hopem‘. Ještě v roce 2008 prožívala vášnivou lásku s italským podnikatelem Stefanem Ricuccim a dnes už má dva syny Liama (1,5) a půlročního Tala právě s francouzským magnátem Mimranem, který je údajně ještě lepší partie než Ricucci.

Dvojice se opět uchýlila k lenošení na lehátkách na floridské pláži, což Claudia dělá poslední dva měsíce téměř každý den. Proslulý Boxing Day (26.12) tak oba strávili mnohem příjemněji, než lítáním po obchodech, jak to v tento den bývá v anglicky mluvících zemích ve zvyku.

Reklama

Další články

Načítám