Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když rozvádějící se manželka hokejisty Jiřího Šlégra (52) striktně odmítá, že by si našla nového milence, všechno je úplně jinak! Kateřina Šlégrová, která minulý týden křtila charitativní kalendář, totiž svého domnělého partnera, bývalého finalistu Muže roku Michala Suchomela (28), podle očitých svědků odtáhla do noci, a ten se domů dostal totálně zničený až druhý den odpoledne!

„Michal s Kateřinou odešli zaklínění v sobě po druhé hodině ranní někam do ulic. Tím směrem měla Šlégrová objednaný hotel a co jsem slyšel, netrávila noc rozhodně sama,“ prozradil nám účastník křtu kalendáře Renaty Abtové Stašov 2013. A protože Suchomel následně domů dorazil až dávno po poledni, dá se předpokládat, že těžko jen bloudil noční Prahou. Spíš to vypadá na nějaké zvlášt vypečené chvilky s paní Šlégrovou! Její dcera totiž spala u kamarádky Renaty, takže měla volné pole působnosti.

„Dejte mi s tím už pokoj. K Michalovi se už nebudu vyjadřovat!“ práskla nám telefonem stále ještě vdaná panička, která je evidentně naštvaná na to, že její románek se zajíčkem praskl. Však ten je taky zadaný. „Chodí s Romkou, hrozně krásnou holkou. Taky měl doma pěkný cirkus, když to na něj s tou Šlégrovou prasklo. Zatím to ututlal. Nechce jí ublížit, je totiž nějaká nemocná,“ popsal Super.cz Suchomelův kamarád.

Uvidíme, zda půjde jen o letmý románek, nebo zda nakonec fešák po boku Šlégrové nahradí slavného hokejistu natrvalo.

Reklama

Další články

Načítám