Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jindřiška Kikinčuková, manželka Pavla Kikinčuka, který v prvním díle trilogie Slunce, seno... ztvárnil legendárního Šimona Pláničku, opět po roce oblékla staropanenské šaty, navlékla si šátek a znovu ze sebe udělala příšernou bábu pro pokračování letního hitu Babovřesky. Herečka, která je v civilu za šarmantní dámu, nám prozradila nejen děj druhého dílu, ale i to, jak tehdejší idol dívčích srdcí sbalila pro sebe! Podívejte se na video, v kterém toho práskne o dost víc.

Co vůbec její postavu - Boženu Němcovou - ve dvojce čeká? „Babky budou ve dvojce víc prostornější, protože kujeme pikle, jak výhodně provdat vnučky. Samozřejmě to dopadne jinak, ale to neprozradím. Scénář rozhodně není horší než ten první. Při natáčení byla spousta legrace a jsou tam úžasné scénky. Moc ráda na to vzpomínám,“ řekla nám paní Jindřiška, která si užívá toho, že ve filmu vystupuje totálně zamaskovaná. Na ulici ji proto nikdo nepozná.

„To je hrozně fajn, protože jsem ve skutečnosti strašně ráda nenápadná. Obdivuji všechny, kteří nosí na svých bedrech kříž popularity, že to zvládají,“ tvrdí.

Herečka má teď velké trápení se svým kabaretním divadélkem Pluto, které sídlí v Plzni a je proslavené nejen výbornými komediemi, ale i domácí atmosférou, preclíky a stolovou úpravou. Nedávno hrozilo, že kvůli zvýšení nájmu zkrachuje. „Problém je ve stavu řešení. Věřím, že i když se nám majitelé prostor snaží vyhovět, že si uvědomí, že to divadélko není byznys. Nejsme ziskoví, takže by nám sleva na nájmu velmi pomohla k důstojné existenci. Chceme dál těšit lidi,“ říká herečka a všechny fanoušky legrace chce pozvat 16. září na zahájení nové sezóny.

„Budeme hrát kultovní představení Švejkiáda I, kde je Pavel Kikinčuk skutečně úžasný feldkurát Katz. Biskup z Babovřesk 2 hraje Švejka. Ten večer vůbec uvítáme hodně herců z Babovřesk,“ dodává Jindřiška Kikinčuková.

Reklama

Další články

Načítám