Hlavní obsah
Článek

Krásná malířka Adéla Taş, která se proslavila nejen malováním mužským séměm, ale i vlastní mízou, a jež se jeden čas stýkala s expřítelem Ivety Bartošové Domenicem Martuccim, se tři měsíce před porodem nechala zvěčnit v Evině rouše. Podívejte se na její opravdu velmi svůdné fotky ve fotogalerii!

Taş se do požehnaného stavu dostala jen krátce po seznámení s pohledným sportovcem Petrem Markem. „S Petrem nám to neskutečně klape. Opravdu jsem potkala muže svých snů. Je nejen krásný, ale i zodpovědný, hodný, trpělivý a respektující. Kdybych ho neznala, nevěřila bych, že takový muž existuje,“ rozplývá se Adéla, která s partnerem již jedno focení úspěšně absolvovala.

I to současné si jako vždy vyloženě užívala. „Práce s mým dvorním fotografem Michalem Vítkem byla velká sranda. Dirigoval mě, abych schovala zadek, vystrčila bříško a přemýšlel, jak zakrýt má obrovská prsa,“ směje se Adéla.

Ta se snaží i přes vysoký stupeň těhotenství hodně sportovat. „Téměř denně chodím buď plavat, nebo do posilovny. Hodně přibírám, už teď mám nahoře víc jak deset kilogramů,“ říká kráska Taş, která si po letech v manželství s Turkem prožila první opravdové Vánoce s přítelovou rodinou.

„Pekla jsem cukroví, nakoupila dárky a vyzdobila byt. Po dlouhých letech to byly opravdové Vánoce plné lásky a pohody. A stále maluju, makám teď na poslední předporodní výstavě v Praze v Klánovicích v kulturním centru Beseda, kde mám třetího ledna vernisáž. Po porodu malování budu trochu zanedbávat, i když na léto už mám nasmlouvané další výstavy,“ dodala Adéla Taş.

Reklama

Další články

Načítám