Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Cheryl Cole (27) utrpěla pořádný políček do svého sebevědomí. Už se těšila, jak na podzim oslní Ameriku jako porotkyně nové řady talentové soutěže X-Factor, jenže od televizní stanice Fox dostala nakonec padáka. Důvodem má být její výrazný britský akcent, kterému by podle televize průměrný americký divák nemusel pořádně rozumět. Cheryl nakonec nahradí další atraktivní brunetka a frontmanka dívčí skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (32).

Rozhodnutí televize muselo být pro Cheryl velice nečekané a bolestivé, první reakce na její účast v porotě soutěže byly ze stran štábu velice pozitivní a britská zpěvačka, jež je zároveň bývalou členkou skupiny Girls Aloud, se mohla těšit na slibně se rozjíždějící kariéru za oceánem.

Byl důvodem jejího vyřazení skutečně jen britský přízvuk, který by údajně Američanům mohl vadit a nebo jde jen o oficiální prohlášení televizní stanice Fox? Na povrch se totiž dostaly i spekulace, že s Cheryl údajně nevychází příliš dobře další z porotkyň Paula Abdul. Ať už je skutečnou příčinou cokoli, přes X-Factor mladá zpěvačka v USA slibně se rozjíždějící kariéru dál neposune.

Cheryl Cole je rodačkou z anglického Newcastlu, v současnosti se věnuje sólové dráze, ale proslavila se jako členka dívčí hudební skupiny Girls Aload. S porotcováním X-Factoru má ve Velké Británii velké zkušenosti, byla dokonce z porotců nejoblíbenější. V mládí pracovala jako jako modelka a věnovala se herectví. Stala se také tváří kosmetické značky L’Oreal. Do října minulého roku byla manželkou anglického fotbalisty Ashley Colea, k rozvodu došlo po čtyřech letech.

Reklama

Další články

Načítám