Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou Miss ČR Lucii Křížkovou jsme hodně dlouho vídali jako tmavovlásku. Na našem posledním setkání se ale objevila opět se světlejšími vlasy. "Blondýna jsem byla naposledy před deseti lety a mnozí na to pořád vzpomínají s tím, že mi to slušelo nejvíc," řekla Super.cz Lucie.

"Mám skvělého kadeřníka, se kterým různě experimentujeme. Teď, na léto, jsem se rozhodla pro zesvětlení. Ale úplná blondýna asi nebudu, protože bych si musela nechat zesvětlit i obočí, které mám hodně tmavé," upřesnila.

"Ale musím říct, že zvlášť od doby, kdy jsem doma s malým, často omlouvám své excesy tím, že říkám, že jsem přebarvená blondýna," pokračovala maminka ročního Davida. "Kdo mě nezná a přečetl si, že mám dvě vysoké školy, mohl by si říct, že ta holka má něco v hlavě. Ale to by se spletl. Mám pocit, že jak mluvím doma jenom v citoslovcích, moje komunikační schopnosti degenerují," vyprávěla.

"Stává se mi, že při psaní esemesky musím najít synonymum pro slovo, které jsem původně chtěla zvolit, protože si nevzpomenu, jak se správně gramaticky píše, a nechci být za hlupáka. Doufám, že se to nebude ještě zhoršovat," uzavřela Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám