Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhlášeným vkusem v oblasti módy Mariah Carey (55) rozhodně nikdy neoplývala. Zpěvačka se totiž obvykle snažila maximálně zdůraznit svá dmoucí se ňadra a úzký pas, ale ostatní žensky tvarované křivky naopak maskovala. Nejinak tomu bylo i koncem minulého týdne v oblíbeném lyžařském středisku Aspen v Coloradu, kde zpěvačka trávila předvánoční čas...

Carey vyrazila na nákupy do tamních butiků v modelu, za který by ji její stylista, jenž měl nejspíš dovolenou, určitě nepochválil. Černobílé kostkované šaty bez ramínek s délkou až na zem byly samy o sobě trochu úlet, ale široký pás divného tvaru a materiálu, jenž připomínal korzet, byl už nefalšovanou noční můrou.

Zpěvačce se ale určitě zdálo být vše v pořádku, jelikož rozdávala úsměvy na všechny strany. I když tím bohužel výsledný dojem nezlepšila, nejdůležitější je stejně to, že ona sama se cítila výborně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám