Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Daniela Mrózka (31) je hudba nejen zaměstnáním a koníčkem, ale zároveň i terapií. Po rozchodu s přítelkyní Dominikou se rozhodl, že dá průchod emocím a z rozchodu se prostě vyzpívá. Po singlu Poslední náboj tak zamířila do rozhlasového éteru další Danova píseň s názvem Jak v dobrým, tak ve zlým, kterou si můžete na Super.cz poslechnout.

„Po letech jsme se rozešli s přítelkyní, takže se emoce určitě dostaly právě i do téhle písničky,“ říká o své novince Daniel. Když finalista soutěže Hlas Česko Slovenska začal pracovat a koncertovat, projevil se zájem fanynek o jeho osobu. Díky tomu to začalo v jeho vztahu s Dominikou skřípat. „Nechci se vázat a zatím u mě stále vítězí muzika nad stálým vztahem, ale určitě se to jednou vyrovná," dodává s potutelným úsměvem mladý zpěvák.

Daniel tentokrát zvolil spíše baladickou melodii, která ale rozhodně nepostrádá vše, co má mít rocková muzika. Své dělá i text Petra Šišky. „Jak už jsem říkal, já jsem opravdu rocker. A tak i další písnička je rocková. I když je to tentokrát spíš ploužák. Do tohohle singlu se určitě promítá moje momentální rozpoložení," říká.

Dan se nyní rozhodl zahltit se prací. Kromě práce ve studiu se věnuje i živému koncertování. V plném proudu je turné Konec světa Tour s kapelou Legendy se vrací. „Koncerty si moc užívám. Já se snažím vlastně takhle i poděkovat svým fanouškům za přízeň. To, že jsem skončil letos ve Slavíkovi na devátém místě, je i jejich zásluha. Doufám, že mi zachovají přízeň i dál. Vždyť já mám pořád pocit, že sním jeden krásný sen,“ uzavírá Daniel.

Reklama

Další články

Načítám