Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá rosnička Petra Eliáš Voláková se v Čechách vyskytuje minimálně. Celý rok tráví v Americe, kde hraje hokej její manžel Patrik Eliáš. Nyní rodina tráví prázdniny v Praze. Petra po dlouhé době vyrazila do společnosti na akci, kterou pořádala její kamarádka Karla Mráčková. A v těsných šatičkách předvedla svoji dokonalou postavu. I když její manžel to vidí trošku jinak.

"Nedělám pro postavu prakticky vůbec nic. Naopak manžel mi neustále vyčítá, že jím moc sladkého, pečiva. Má rád zdravý životní styl," říká Petra. "Už pochopil, že bez toho fungovat neumím. Budu asi muset přidat trochu sportu. Manžel mě žene do fitka. Asi nestačí, když v rodině sportuje jen jeden," přiznává bývalá rosnička.

"S dvouapůlletou dcerou už je znát, že člověk stárne a nemá tolik energie. Asi se budu muset začít něčemu lehce věnovat," dodává Voláková a přiznává, že její manžel si nemyslí, že má dokonalou postavičku. "Nevšímá si toho, nevidí to. Prostě chlap," dodává maminka dcery Sofie.

S Patrikem by si přáli druhého potomka. "Zatím nemáme štěstí. Máme ale Sofinku, a když budeme mít trošku štěstí, tak se druhé dítě podaří," uzavřela Voláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám