Hlavní obsah
Článek

Rosnička Karla Mráčková (39) v srpnu oslaví 40. narozeniny a povinně musela předvést v televizi svoji postavičku v plavkách. Snídaně s Novou se vysílala z aquaparku a Karla musela Počasí moderovat v plavkách u bazénu.

Jak těžké bylo Mráčkovou dostat do plavek? "Přemluvit mě těžké nebylo. Snažila jsem se dostat postavu, jak se říká, 'do figury'. Jezdila jsem na rotopedu, chodila běhat a cvičila ještě intenzivněji jógu. Když jsem pak viděla své fotky, tak jsem si říkala, že by bylo třeba ještě trochu něco vylepšovat, ale základ zlepšení už tam byl. Byla jsem spokojená," prozradila Super.cz Mráčková.

"Mám pro strach uděláno, zvítězila prestiž a moderátorská profese. Byli jsme v aquaparku, tak jsem musela do plavek," upřesnila Karla na přestavení nových trendů v líčení. Sama v soukromí se moc nemaluje, má radši přirozený vzhled.

"Jsem absolutní flink, líčím se jen v televizi. A když si můžu odpočinout, s velkou chutí to udělám. Maximálně si nalíčím řasy. Manžel mě má rád přirozenou, s rovnými vlasy a maximálně jemně nalíčenou," uzavřela Mráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám