Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dáša Zázvůrková je sice krásná třicátnice, ale v souvislosti s ní jsme snad nikdy neslyšeli o muži, který by se minimálně neblížil osmdesátce, či ji spíše nepřekročil. Možná v ní vidí tak trochu i dceru. Nebo spíše vnučku.

Dáša si zahrála v muzikálu Dobře placená procházka, pro nějž schvaloval obsazení Miloš Forman, který letos slaví jednaosmdesáté narozeniny. Je oblíbenkyní čerstvě osmdesátiletého slavného dirigenta Libora Peška a v neposlední řadě hraje v divadle Semafor, kde je principálem Jiří Suchý, jemuž bude v říjnu dvaaosmdesát.

Do společnosti Dáša zas tak často nechodí, proto jsme byli mile překvapeni, když dorazila zazpívat na párty uspořádanou jednak na počest žokeje Váni a dále se na ní představovala kosmetická firma, která slavnému koňákovi pomocí zázračného křesla s léčebnými účinky pomohla s rehabilitacemi. Zároveň ale vyrábí i omlazující krémy, takže se tady objevila i spousta známých dam.

A Zázvůrková se na to patřičně vyfikla. Útlé, divadelní akrobacií vypracované tělo předvedla v nádherných a dosti odvážných šatech od návrhářky Aleny Wilson, jimž vévodila průsvitná krajka na těch správných místech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám