Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má dva malé kluky s minimálním věkovým rozestupem a dokázala zhubnout na velikost třicet šest. Přesto si Simona Krainová (51) pořád připadá oplácaná. "Pravda je, že nějaké focení mám a nabídli mi vlastní kalendář, ale do plavek bych si netroufla," překvapila Super.cz Simona.

Přitom na sociální síti se její snímky z poslední dovolené na Kanárských ostrovech objevily a vypadala v bikinách skvěle. "To je úhlem, světlem, už po těch letech umím nějak zapózovat, ale sama se necítím. To břicho ne a ne dolů, a když mám fotit, abych pět dní nejedla, abych nevypadala jako v pátém měsíci," tvrdí Simona. Dokonce svěřila, že závidí štíhlou postavu Tereze Maxové (52).

"Jsem velký gurmán, strašně ráda jím, miluju sladké. To se snažím kompenzovat gumovými medvídky, kteří mi nepřijdou tak hrozní. A protože hodně jím, musím hodně cvičit. Už to nemám zadarmo jako dřív. Na Kanárech jsme s manželem chodili běhat, dělám jógu," vyprávěla.

"Stala jsem se také tváří vibračního stroje, který jsem dostala domů. A musím říct, že na rozdíl od ostatních opravdu funguje, majitelka salonu na něm za osm měsíců zhubla třicet dva kilo, a nepoužívám ho jako věšák, ale opravdu se na něm poctivě snažím denně dvacet minut cvičit. Ale když jsem se vrátila z dovolené, tak jsem na něj taky pověsila ručníky, aby proschly, a já se dívala s čokoládou v ruce na televizi," přiznala Krainová.

Simona se po dovolené, kterou strávila se syny Maxem a Brunem, manželem a jeho synem z bývalého vztahu Kájou, tchyní a chůvou, chystá na karlovarský filmový festival. "Na zahájení ale nepřijedeme, v sobotu mám nějaké pracovní povinnosti, sejdeme se s přáteli, protože budeme bez dětí. A pak se ještě příští čtvrtek chystám na jednu párty a zatím na ni vybírám šaty. Nechci skončit jako loni, kdy na mne zbyly jediné šaty, protože byly tak odvážné, že si je nikdo nechtěl vzít," vzpomínala modelka na svůj loňský model, který připomínal průsvitný župan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám