Hlavní obsah
Článek

Otcem staršího syna Britney Spears (42) není údajně její bývalý manžel Kevin Federline, jak se dosud soudilo. Tvrdí to Federlinův bratr Christopher a hodlá to dokázat testy DNA. K soudu přišel s tím, že on sám je otcem sedmiletého Seana Prestona. Toho měla popová hvězda počít po jednom sexuálním úletu s ním.

Christopher Federline tvrdí, že spal se Spears v době, kdy už byla provdána za jeho bratra, a že výsledkem bylo právě početí Seana Prestona.

Uvádí to také v dokumentech, které předal soudu s žádostí, aby mu zajistil ochranu před Spears, která ho měla obtěžovat a pronásledovat. Navíc mu prý Britney ukradla z peněženky kreditní kartu, když přišla za Kevinem Federlinem pro syny Seana a Jaydena.

Když Christopher Federline zaútočil na zpěvačku a chtěl po ní 4 500 dolarů, které mu kartou z účtu vyčerpala, vysmála se mu. „Řekla mi, že jí Kevin zničil život. Britney si ze mě dělala legraci a řekla mi, že mám malý penis. Také mi posílala zprávy, v nichž tvrdila, že pokud ji udám policii, řekne celému světu, že jsem pravým otcem Sean Prestona, že jím není Kevin. Přiznávám, že jsem spal s Britney a jsem skutečně otcem toho chlapce, ale to nemusí veřejnost vědět,“ tvrdí ve svém prohlášení Christopher Federline.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám