Hlavní obsah
Článek

Plavovlasá herečka Amanda Seyfried (25), jež se nejvíce proslavila hlavní rolí ve filmu Mamma Mia!, na většině událostí okouzluje svou krásou a neuvěřitelně velkýma očima. Jenže takhle atraktivní je herečka až po časově náročných úpravách svého zevnějšku. Bez líčení totiž mladá herečka vypadá jako nevýrazná šedá myška. Když k tomu přičteme zplihlé mokré vlasy, výsledek pro ni není vůbec lichotivý.

Amanda si takto „naturálně“ vyšla ve středu v americkém Portlandu ven se svým psíkem Finnem. Později ji její řidička odvezla na natáčení nového snímku Gone. Herečka se nejspíš spoléhala raději na filmové maskérky a kadeřníky, kteří z ní opět udělají takovou Amandu, na kterou jsme zvyklí.

Pětadvacetiletá Seyfried, která v současnosti chodí s hercem Ryanem Phillippem, začala v jedenácti letech s modelingem a později si úspěšně přibrala i herectví. Ve filmu Mamma Mia! z roku 2008, založeném na písních švédské hudební skupiny ABBA, se po boku Meryl Streep, Colina Firtha a Pierce Brosnana proslavila. Zahrála si rovněž v seriálu Veronica Mars či v lechtivém snímku z minulého roku Chloe. V něm předvedla dráždivou lesbickou scénu s Julianne Moore.

Reklama

Další články

Načítám