Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si Simona Krainová (51) pořídila druhé dítě, mnozí jí prorokovali konec kariéry. Známá česká modelka ale mateřství zvládá levou zadní a opět o sobě dává hlasitě vědět. Krainová rozjíždí modelingovou soutěž Czechoslovak Topmodel, přijímá nabídky na lukrativní reklamní kampaně a brzy bude mít v televizi vlastní pořad.

Super.cz jako první vypátral, že se Simona stane hlavní hvězdou lifestylového pořadu, který bude v příštím roce vysílat FTV Prima. „Ano, je to tak, Simona se stane hlavní průvodkyní pořadu," potvrdil nám naši informaci modelčin manažer Mario Sečkár z její domovské agentury Czechoslovak models.

„Byla jsem potěšená, když jsem tuto nabídku dostala a moc se na tu práci těším," nechala se slyšet Krainová a jedním dechem dodala: „Jsem ráda, že v tomto pořadu budu moct uplatnit to, co jsem se během své kariéry naučila."

Tvůrci pořadu prozatím nechtějí úplně prozradit jeho hlavní náplň, neboť se obávají, že by je mohla napodobit konkurence. Pro fanoušky modelky to prý bude ale velké překvapení. Krainová má s televizními kamerami zkušenosti, neboť před deseti lety moderovala společně s kamarádkou Darou Rolins (51) pořad Sauna - Někdo to rád horké.

Reklama

Další články

Načítám