Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dani St. James z Jižního Walesu se do finále soutěže krásy dostala právem, ale na rozdíl od jiných soutěžících v podobných kláních se narodila jako kluk. Dnes jednadvacetiletá půvabná blondýnka byla v dětství a během dospívání Danielem. Oblékat a žít jako žena začala v sedmnácti. O rok později navštívila lékaře, který jí předepsal ženské hormony a celá transformace mohla začít...

Ačkoli takto žije teprve čtvrtým rokem, její vzhled je již tak dokonale ženský, že Dani získala oblastní titul Miss Tourmaline 2013 a v současnosti se připravuje na další soutěž krásy - Miss Diamond Queen, kde se utká i s dalšími transgendery.

Přestože samotná proměna u Dani začala poměrně nedávno, praxi v líčení začala čerpat už od jedenácti. O rok později se rodiče dozvěděli, že je gay. V dětství se nezajímala o auta, ale o panenky a další holčičí hračky. Dnes si užívá všech typicky ženských záležitostí, včetně romantických minišatů a především pak zájmu mužů.

Dani je navíc ráda, že se o ní díky úspěšné účasti na soutěžích Miss píše a může inspirovat ostatní členy transsexuální menšiny.

Reklama

Další články

Načítám