Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická zpěvačka a bývalá finalistka Česko hledá Superstar Madalena Joao vyslyšela média, která už dlouho upozorňovala na jejích pěkných pár kilo navíc. Zpěvačka byla doslova kulička. Nyní se jí začalo dařit na hudebním poli, dokonce s kamarádkou Míšou Noskovou (41) boduje v Anglii, kde se jako dívčí duo dostaly v nejprestižnější britské hudební soutěži do čtvrtého kola.

A konečně s váhou těžkotonážní zpěvačka začala něco dělat. Na tiskové konferenci k chystané soutěži o nejkrásnější zdravotní sestřičku dorazila ve formě a bylo vidět, že si vzala ze své kolegyně Míši Noskové příklad a začala s váhou bojovat.

Míša dokázala během minulého roku shodit 23 kilogramů. Madalena má dole zatím 8 kilo. Uvidíme, zda se jí podaří parádně zatočit s kily stejně jako zrzečce Noskové a na konci roku se na nás z plakátů bude dívat luxusní exotická zpěvačka s postavou modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám