Hlavní obsah
Článek

Iveto Bartošová (†48), jak ty to děláš? Kontroverzní zpěvačka prožila opět rok plný vzestupů a pádů, alkoholových i jiných excesů, a bylo toho tolik, že by to jiný nestihl ani za celý život. Pojďte se s námi podívat za Ivetinými eskapádami roku 2012, kde nechybí opilecké žvatlání ani zpovědi milenců a nějaké ty modřiny!

Již na začátku ledna vyšla zpráva o tom, že Iveta odmítla nastoupit ústavní léčbu. A to nedávno tvrdila, že jí lékaři řekli, že je psychicky zdravá. Krátce na to ji určitě nepotěšila informace, podle níž si Ladislav Štaidl, otec jejich syna Artura, myslí, že trpí paranoiou.

A pak se už začaly dít pořádné věci. Začátkem února zpěvačka upadla do bezvědomí. A i když její přítel Josef Rychtář nechtěl říci, o co šlo, veřejně jí dal najevo, že nesmí odejít z nemocnice ani na revers. Proč asi? Aby doma nepila? Když se začalo přetřásat, zda ji nemlátí, když měla modřinu přes půlku obličeje, objevila se teze, že upadla na noční stolek či lampičku. Později vyplavala na povrch reálnější verze: prý si opilá a zkouřená rozrazila víčko.

Všem zatrnulo, když se objevil podivín Macura, který se chtěl Ivety zmocnit před oltářem. Ten měl údajně i po nocích obcházet její dům. Rychtář se s ním fyzicky utkal, facku dostal i od Bartošové, což mu ale nezabránilo v tom, aby zpěvačku požádal o ruku. Jenže pak se ukázalo, že Macura nelhal, když tvrdil, že byl Ivetiným milencem. Počítačový odborník se dokonce rozpovídal o tom, jaká byla Bartošová po intimní stránce.

Dlouhé měsíce o Ivetě Bartošové pak nebylo slyšet. Do kin přišel hororový film, v kterém ji brutálně zavraždili, a tak se objevila opět na titulních stranách. Podruhé pak, když se na předávání jedněch cen objevila s šíleným kokrhelem na hlavě a opuchlým obličejem. V tu chvíli to s ní vypadalo bledě. Jenže pak vyšlo najevo, že se za velké peníze upsala nové televizi Pětka a ta o ní dalších pár měsíců točila reality show.

Z odulé stařeny se rázem stala opět kráska. Pro nově startující televizi, jíž se stala hlavní tváří, nafotila skvělé snímky. Už tehdy ale stanice tušila malér, a tak Ivetu varovala, že jak udělá průšvih, tvrdě na to doplatí. Po pár týdnech fungování to také začalo. Nejdříve přišla do živého vysílání v nefunkčním stavu, jako kdyby vypila cisternu rumu, za což ji stanice chtěla napařit pokutu.

Vzápětí se nesmyslně zhroutila v rádiu. V tu chvíli se role jejího manažera ujímá Josef Rychtář a s Bartošovou to jde rázem mnohem rychleji z kopce. V dalších vysíláních také nevypadala v pořádku, jednou se dokonce podivně pohádala s moderátorem či urazila Michala Davida. A to vyšlo najevo, že za své nemocné výstupy dostávala neskutečné peníze.

Vzápětí přišla zpráva, že opět nepochopitelně a bez vděku za šanci k návratu rušila natáčení a televize neměla co vysílat. Při svém posledním pořadu žvatlala jak pětileté dítě a chtěla za prezidenta nebožtíka. Pak přestala s Pětkou komunikovat a poslala na ni právníky s tím, že jí dluží peníze. Zkrátka začal klasický kolotoč výmluv, aby se nemusel konat předvánoční koncert v Lucerně. Super.cz s Ivetou telefonoval a zastihl ji ve velmi zuboženém stavu, který dokazoval, že vystoupení neměla šanci zvládnout. A i když okolí Bartošové potvrdilo, že závazky jsou splaceny, stejně k Lucerně nedošlo.

Zajímavá však byla informace, že ani haléř z honorářů nešel na účet Ivetě, ale jejímu příteli. Okrádá ji snad? Ten se nechal slyšet, že má zákaz mluvit, neboť právník Bartošové se stále dohadoval s Pětkou na přesném znění společného prohlášení pro tisk. Rychtářovi šlo pochopitelně o to, aby vina padla na stanici a ne na věčně nespolehlivou pěnici.

Ke konci roku už došlo jen ke dvěma významným událostem: Ivetin exmilenec Macura obvinil Rychtáře, že Bartošovou týrá a chce ji dokonce zabít kvůli majetku, což sama zpěvačka vyvrátila. A místo Lucerny se mohla radovat alespoň z toho, že Vánoce strávila po boku syna Artura, který jinak žije u otce. Co nám Iveta připraví za překvápka příští rok?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám