Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) právě pobývá v tuniském Sousse na soustředění s třináctkou slečen, které se, stejně jako ona, chtějí stát hvězdami českých módních mol. Slečny nám během tréninku chůze a dalších nezbytných dovedností zapózovaly a ukázaly svá mladá tělíčka v plavkách, přes něž přesto vyniklo všechno podstatné. Podívejte se do fotogalerie, zda si i vy najdete svou favoritku!

Dominika pojala přesvědčení, že o světě modelingu za těch pár let, co v něm působí, ví tolik, že už může předávat zkušenosti dalším generacím. Už podruhé proto vzala partičku dívek k moři, kde je učí, co by měly zvládnout. „Radíme jim s účesy, líčením, ohledně jídla a cvičení, dozvědí se hodně i o komunikaci. Každý den navíc trénujeme chůzi a choreografii na přehlídky. Na první pohled je to lehké, ale spousta dívek si na tom už vylámala zuby,“ usmívá se bývalá playmate, která jednu z dívek na konci pobytu vyhlásí vítězkou a pasuje ji na svou chráněnku.

Bude se o ni starat a možná z ní udělá i skutečně slavnou modelku. Už teď na začátku si začíná všímat rozdílu v přístupu jednotlivých adeptek na budoucí hvězdu. „Holky už začínají taktizovat. A myslím, že některé budou muset hodně zabrat, aby měly šanci tenhle projekt vyhrát,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám