Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) minulý týden odletěl do Tunisu, kde společně s režisérkou Ivannou Benešovou natáčí nový videoklip ke skladbě Sýria. To by ovšem bylo hodně divné, kdyby se pobyt obešel bez komplikací.

O první se postarala Sámerova fanynka, která vyhrála účinkování v klipu. „Všechny nás hrozně vyděsila. Byli jsme na obědě, vypadala v pořádku a najednou se složila k zemi,“ vypráví Sámer. Pohotově tedy přivolal hotelového lékaře, který jí poskytl první pomoc. Zbytek dne raději strávila v posteli, teď už se ale cítí skvěle a se zbytkem týmu si natáčení a celý pobyt užívá.

Videoklip se točí na několika lokacích, které zpěvák s režisérkou den po příjezdu vybrali. První klapka padla na Sahaře, kde na celý štáb čekalo další nemilé překvapení – písečná bouře.

„Písek jsme měli naprosto všude, bolestivě dopadal na tělo, lítal do očí, do pusy, ale Sámer dokázal stát před kamerou a zpívat. Je do své práce zapálenej a to mě baví,“ popisuje spolupráci se Sámerem Ivanna.

U natáčení nechybí ani vizážistka Hana Pekhartová, která přes hranice převážela litry umělé krve a výbavičku na vytváření modřin. „Nebojte, nebude to žádnej krvák,“ směje se Sámer. „Ale tenhle videoklip bude stát za to,“ uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám