Hlavní obsah
Článek

Kdo šel na tenhle konkurz, neměl mít ani deko navíc anebo hodně vysoké sebevědomí. Jasný příkaz pro další kolo castingů do muzikálu Michala Davida (63) Mata Hari totiž zněl, že si sebou dívky musejí vzít plavky a předvést se v nich na jevišti.

Jako na konkurzu na Miss ČR to ale v divadle Broadway nevypadalo. Muzikálové zpěvačky se to snažily všelijak obejít a zakrýt aspoň ty nejproblematičtější, podle jejich mínění, partie. Dcera Karla Vágnera, talentovaná muzikálová zpěvačka Tereza Aster Vágnerová, kterou známe například z Bídníků nebo Dětí ráje, tak zvolila například hodně vysoké kalhotky.

Ultra štíhlá Kamila Nývltová o sobě má zřejmě také ještě nějaké pochybnosti a tak si místo kalhotek vzala rovnou krátké šortky a podprsenku nahradila hodně vykrojenými plavkami v celku. Šortkami a podprsenkou předepsaný oděv nahradila i Markéta Procházková, která nás překvapila fantasticky vymakaným břichem.

Zda roli mladé špionky, o jejíž roli šlo, nakonec dostane některá z dívek známějších jmen anebo doposud neznámá tvář, se rozhodne již brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám