Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Elišku Balzerovou (74) si všichni pamatujeme jako doktorku Čeňkovou z Nemocnice na kraji města či jako svéráznou babičku Vilmu z filmu Ženy v pokušení. Oblíbená herečka po letech upřímně přiznala, co ji trápilo v době dospívání a jak se svou spolužačkou Laďkou Kozderkovou před zvídavými kluky maskovaly své rostoucí vnady.

„V hodinách tělocviku nás ovšem trápil stejný problém, měly jsme dost vyvinuté poprsí. Pan profesor nás nešetřil a neustálé skákání a hopsání budilo všeobecné veselí. Laďka následně přišla s originálním nápadem. Koupily jsme si obvaz, převázaly si hrudník obinadlem a pánové měli po zábavě,“ vzpomínala Balzerová v knize Jana Hergeta Lady Muzikál, který byl věnován právě muzikálové hvězdě Laďce Kozderkové.

Nikdy později se za své vnady Eliška Balzerová již nestyděla. A nestydí se ani dnes. I po šedesátce se v rámci své role v Ženách v pokušení totiž nechala vyfotit nahá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám