Hlavní obsah
Článek

Tohle by si ani ten nejšílenější hollywoodský scenárista nevymyslel! Modelka Dominika Mesarošová (38) právě tráví týden v tuniském přímořském letovisku Sousse na soustředění s adeptkami na nové královny módního mola, kromě práce a řádění v moři už ale stihla také zažít jeden velmi neobvyklý konflikt s občankou bývalého Sovětského svazu.

Ruské dámě se nelíbilo, že parta krásných slečinek dostala v hotelové restauraci VIP stoly posypané květinami a vecpala se k nim. Po slušné žádosti, aby odešla, začala rozčílením upouštět pěnu od úst a řvát. „Jsem občanka velkého Ruska, nejlepšího národa na světě, a nechápu, proč mají mít květiny na stolech nějaké hloupé Češky. Sednu si, kam chci. Jestli s tím máte problém, tak vám jednu střihnu,“ řekla doslova madam šokovaným slečnám. Nikdo se už raději nezmohl na slovo.

Pak se ale do věci vložila Mesarošová, která má nejen velká ňadra, ale i kuráž. „Už jsem zažila leccos, ale tohle mě překvapilo. Ani personál jí nedokázal vysvětlit, že nemůže sedět na cizím místě. Aby je snad nezmlátila, všichni ti Tunisané se jen rozpačitě usmívali. Nejdřív jsem si to s ní hezky od plic vyříkala a nakonec ji nechala potupně vyvést z podniku,“ krčí rameny silikonová modelka, která zažila podobný konflikt s ruským občanem už na loňském ročníku projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Tehdy opilý muž na všechny okolo házel sklo.

Naštěstí šlo o ojedinělý konflikt a parta si soustředění užívá. Mesarošová sice za hranicemi všedních dnů pilně dívky trénuje, aby se naučily všem dovednostem modelek, ale už teď přijímá přihlášky na casting na zářijový termín, kdy proběhne třetí ročník. Email, kam se mají zajímavé holky hlásit, je uveden na jejích internetových stránkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám