Hlavní obsah
Článek

Kateřina Šlégrová (41) se před více než třemi měsíci stáhla ze společenského života a rozhodla se naplno věnovat sama sobě a své dceři Jessice. Během tohoto čtvrt roku začala tvrdě makat na své postavě a došlo i na radikální změnu image.

Stále ještě manželka hokejisty a poslance Jiřího Šlégra během několika týdnů zhubla jedenáct kilogramů. Kateřina se navíc konečně zbavila nešťastného nadýchaného účesu, který svým rozměrem připomínal fritovací hrnec. Své vlasy si nechala narovnat, zkrátit a ztmavit. Z jemné blondýnky se stala sexy vamp brunetkou.

„Běhám denně dvanáct kilometrů a chci ještě sundat dolů deset kilo. Někdy se mnou dokonce běhá i má dcera,“ smála se Katka. Úplně nová Šlégrová vyrazila po třech měsících z domovského Litvínova do Prahy na koncert chorvatské star Zlatana Stipišiće alias Gibboniho, kterému velmi fandí.

„Je skvělé, že chorvatské velvyslanectví se rozhodlo uspořádat tento koncert a přivést Gibboniho k nám. Je to skvělý muzikant a velmi charizmatický muž,“ dodala Kateřina Šlégrová, která si nemohla nechat ujít jedinečnou příležitost vidět Gibboniho v Praze.

Reklama

Další články

Načítám