Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jindy půvabná moderátorka Kateřina Kristelová (44) tentokrát nejspíš ráno nevykročila tou správnou nohou. Jak jinak si vysvětlit, že na setkání s finalistkami soutěže o nejkrásnější zdravotní sestřičku, vypadala, mírně řečeno, hodně sešle, což u ní nebývá vůbec zvykem.

Unavený výraz ve tváři, který nezakryl ani make-up a zbytečně křiklavá rtěnka, by ještě nebylo to nejhorší, čím se sympatická moderátorka prezentovala. Ráno si nejspíš zapomněla umýt hlavu a na vyhlášení soutěže, ve které zasedne v porotě, odjela s mastnými vlasy a v šatech připomínajících noční košili, jež jí přidávala kila navíc.

Korunu všemu nasadila tím, že nezamaskovala nedostatky na svých nohách a vystavila na odiv nehezké křečové žíly. Těch si bohužel nešlo nevšimnout. Maminka dcery Claudie si nedávno nechala zvětšit svá ňadra, ale možná by stálo za to, poptat se po možnosti odstranění křečových žil, které Kateřinu jistě musí trápit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám