Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Jovanka Vojtková, manželka rockera Pepy Vojtka (58), je pouhé čtyři měsíce po porodu zase jako lunt. Jovanka má zpět svoji štíhlou postavu a vypadá výborně.

"Myslím, že mi ještě tak pět kilo nahoře zbývá, ale umím to dobře maskovat díky mé stylistce, která se mi stará o šatník. Já nesnáším nakupování, takže to je vše na ní," řekla Super.cz Jovanka na vánoční párty divadla Broadway.

"V těhotenství jsem přibrala dvacet kilo, deset tam zůstalo, což mě příjemně překvapilo a tak pět dalších jsem ještě zhubla. Nic extra pro to ale nedělám. Žádné diety, cvičení. Je to jen běháním kolem Adámka, který je navíc velký nespavec," dodala Jovanka, která už plánuje návrat na jeviště.

"Příští rok už se objevím v Katu Mydlářovi, moc se na to těším," svěřila se Jovanka, která stále malého Adámka kojí. "Mlíčko mu stačí, nevidím důvod proč přestávat," uzavřela půvabná tanečnice

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám