Hlavní obsah
Článek

Lucie Koňaříková patří i přes výchovu dvou malých dětí k dochvilným osobnostem, na setkání s finalistkami soutěže Nej sestřička ale dorazila se značným zpožděním. Musela totiž na policii, neboť jí nějaký chmaták s nenechavýma rukama sprostě okradl. „Jsem zoufalá. Ten kočárek byl drahý,“ svěřila se zdrcená Lucka.

Ta měla kočárek ze Sýrie, odkud pochází její partner, a rozhodně nepatřil mezi nejlevnější. Podle našich informací se jeho cena mohla pohybovat kolem 70 tisíc korun. „Někdo mi ho ukradl na chodbě. Byl drahý. Tohle je opravdu vrchol drzosti! Teď budu celé odpoledne shánět kočárek pro malého Sida,“ řekla Koňaříková, která se ve společnosti objevila poprvé od porodu a soudě podle reakcí přítomných pánů vypadala úchvatně.

Nebylo divu, že i zpěvák Jiří Zonyga, který se nedávno stal tváří na přípravek na podporu mužnosti a od té doby je z něj divočák, měl oči nejen pro sestřičky, ale i pro své kolegyně ze šoubyznysu, včetně Koňaříkové.

Nebýt krádeže, zářila by moderátorka štěstím a spokojeností. „Jinak jsem v pohodě, nic mi nechybí. A moc se těším do Náchoda na moderování Nej sestřičky. Budu ji uvádět s Lukášem Hejlíkem,“ prozradila závěrem Lucie, která se se zdravotními sestřičkami a jejich obdivovateli sejde na finále soutěže 19. října.

Reklama

Další články

Načítám