Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a producent Zdeněk Style Hrubý (52) (41) je už půl roku zamilovaný až po uši do své nové přítelkyně Gabriely. A právě proto o Vánocích změní letitý zvyk a nebude na Štědrý den s rodiči. „Budu je trávit s mou novou láskou doma v Hostivici. Jsem velmi zamilovaný, takže musím porušit tradici,“ svěřil Super.cz Zdeněk.

„Rodiče se na mě zlobit nebudou, protože spolu budeme druhý den. Už se moc těším,“ říká producent, který si je vědom toho, že veškeré přípravy slavnostního jídla padnou na jeho bedra. „Upřímně říkám, že s vařením je trošku na štíru, to je spíš na mně, ale doufám, že ji to naučím. Už se lepší,“ usmívá se hvězda diskoték 90. let.

Nejhorší Vánoce zažil před lety, když dostavěl svůj dům. „Kolaudace byla na Štědrý večer. Pozval jsem rodiče, známé a babičku. Vezl jsem je k sobě domů a tehdy byla ohromná kalamita, zkysli jsme kolem šesté hodiny večer na půl cesty. Čekali jsme na rolbu, takže Vánoce začaly kolem desáté hodiny. Byli jsme zmrzlí, bez řízků, všechno bylo studené,“ dodává při vzpomínce na smutné svátky.

Reklama

Další články

Načítám