Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je sice se svými přírodními ňadry velikosti jedna (a občas prý i dva, když se podaří) spokojena a do plastiky by jen tak nešla, přesto se cítila zahanbeně, když si s ní začala poměřovat dekolt bývalá manželka jejího muže Štěpánka Decastelo (45). Podívejte se na video, v němž si Eva stěžuje na hroznou potupu!

„Je to velká potupa. Schválně si stoupla vedle mě a ještě mi to tílko pochválila, jak mi sluší. Je to od ní sviňárna, pojďme si to říct na rovinu,“ řekla Super.cz Eva, bývalý český sexsymbol.

Ta se sice o sebe snaží co nejvíc dbát, aby její manžel neodešel dělat krásné děti jinam, ale do plastiky se rozhodně nehrne. „Jsem ráda, že mám ty svoje jedničky či dvojky, podle toho, kolik přiberu, protože mám pocit, že mám jedny z mála posledních přírodních prsou na českém trhu,“ pochlubila se.

Evu jsme potkali na natáčení filmu Lovci a oběti. „Jsem vynikající herečka malých rolí. Mám strašnou výhodu v tom, jak jsem kapesní a poměrně flexibilní, takže mě můžou upíchnout na jakoukoliv roli. Většinou jsou takové, že přinesu a odnesu čaj. Tentokrát hraju sekretářku, která výjimečně nevaří, ale v rámci natáčení jsem udělala již dvě velmi dobré kávy pro Tomáše Hanáka,“ dodala s pýchou v hlase Eva Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám