Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) má s první manželkou dvaadvacetiletou dceru Báru, s dlouholetou přítelkyní Sylvou má třináctiletého syna Ivoše a sedmiletou dceru Emičku. Obě děti, které vychovává s přítelkyní v Litvínově, jako by mu z oka vypadly. Mají blond vlasy a pomněnkově modré oči.

Ačkoli je Martin Maxa bývalý učitel, ve věcech souvisejících se školní docházkou vykazuje jisté nedostatky. "Je to pravda, byl jsem vyzvednout ze školy Emičku a nejdřív jsme hodinu hledali v šatně bundu, kterou jsme nakonec našli, ale doma jsem zjistil, že jsme tam zapomněli aktovku. Takže asi tak," směje se Martin.

Nicméně pokud jde o domácí úkoly, to je jiná. "Máme to doma rozdělené. Přítelkyně Sylva je přes první stupeň, já přes druhý. Zrovna minulý týden jsem s Ivošem do půlnoci dělal slovní úlohy. Řekl mi totiž až v devět večer, že další den mají závěrečnou písemku. Trochu ho podezírám, že se mu do učení nechtělo, proto s tím přišel až na poslední chvíli, ale to se tedy přepočítal. A to doslova. Sekali jsme příklady tak dlouho, než všechno pochopil," svěřil se trojnásobný otec se svými výukovými metodami.

A co naplánoval Martin dětem na prázdniny? "Taková ta klasika. Moře, babičky, kamarádi. Trochu mě mrzí, že k tomu moři s nimi nemůžu, ale letos v létě mám, co se práce týče, hotové žně a jak se v branži říká - kšeft je svatý. Takže zatímco se rodina bude vyhřívat na pláži, já se budu potit na pódiu," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám