Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková je jednou z nejextravagantnějších umělkyň v českém rybníčku. Na to, že na sobě nikdy nebude mít nudný outfit, se dá spolehnout. A tak se dalo čekat, že snímky, které nafotí ke svému novému projektu, budou jistě velmi zajímavé.

Nemýlili jsme se. Klára pózuje dokonale nalíčená a načesaná od své dvorní kadeřnice Petry Měchurové na pánských toaletách u místa, kde je vytržený pisoár ze zdi a podlaha tam nebyla vytřená snad od Sametové revoluce.

A o jaký projekt vlastně jde? Klára, která se proslavila s kapelou Toxique, se rozhodla rozšířit své aktivity o vlastní kapelu, kde budou jenom holky. První singl Country Girl už má venku, natočila k němu videoklip a snad se brzy dočkáme i desky. Na podzim se zase chystá klubové turné.

"S Toxique jsem neskončila. Ale loni v létě jsem četla knížku od Patti Smith Jsou to jen děti a ta mne inspirovala k vlastnímu projektu. A žánr? Specifikovat se nedá, jsou tam prvky soulu, elektra, punku. Prostě od všeho trochu," upřesnila Super.cz Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám