Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) vyrazila na natáčení, kde měl být hlavní hvězdou Tomáš Hanák, aniž by tušila, že veškerou pozornost strhne na sebe. Decastelo dělá produkční novému filmu Lovci a oběti, a tak si s outfitem velkou hlavu nelámala. Prioritou při jejím pobíhání bylo hlavně to, aby byl model pohodlný.

Eva si oblékla na natáčení filmu v Oxo restaurantu tepláky a tílko a netušila, jaký úspěch s pracovním modelem nadělá. Pod zelené, lehce průsvitné tílko si totiž nevzala podprsenku, a předvedla tak své vnady v celé kráse. "Hodně jsem po druhém porodu zhubla a prsa mám teď jedničky, v lepším případě dvojky. Na plastiku se ale rozhodně nechystám," řekla Super.cz moderátorka.

Decastelo se i po dvou dětech rozhodně nemá za co stydět. Ňadra zůstala na svém místě, zemská přitažlivost zatím nepůsobí, tak proč zbytečně nosit podprsenku. Evo, začni se takto oblékat i na párty! Pánové budou mít hned hezčí dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám