Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jovanku Vojtkovou jsme zastihli na pikniku u hrnčířského rybníka Šmatlík, kde se zúčastnila dívčího sněmu mamin s dětmi. Jelikož bylo tématem jídlo a zdravý životní styl, zajímalo nás, jak se tanečnice zbavovala kil nabraných během těhotenství.

„Já už jsem skoncovala s nepravidelností v jídelníčku. Po porodu jsem nabrala dvacet kilo, což byla docela solidní porce. Teď mám sedmnáct už dole a ráda bych ještě shodila zbývající tři kila. K tomu mi pomáhá pohyb, pravidelná strava pětkrát denně a snažím se dbát rad své výživové poradkyně Pavly Tomáškové. Věřím, že těch pár kilo bude dole už zanedlouho,“ dodala Jovanka Vojtková.

Hubnout se chystá Jovanka také na dovolené. Letos poprvé s manželem Pepou Vojtkem (58) vyjedou za hranice také s jejich synem Adámkem. Na přelomu července a srpna vyrazí na deset dnů do turecké Antálie. „Nevím, zda bude tak zajímavá, ale vyrážíme poprvé všichni tři na dovolenou a chceme, abychom si užili volna nejenom my, ale hlavně malý Adámek. Vybírali jsme proto klidnější hotel s bazénem a blízko pláže. Syn je velice aktivní, leze a prozkoumává nové věci, takže počítám, že mu koupíme třeba kyblíček a bábovičky a budeme společně tvořit,“ s úsměvem prozradila Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám